Zo lang ik me kan herinneren heb ik oog voor mijn omgeving. Vastleggen wat ik zie “dwingt” mij om nog beter te kijken en stil te staan (vaak letterlijk) bij wat ik nu precies zie of denk te zien.

Als sinds kinds af aan fotografeer ik graag. Gestaag ben ik gegroeid in mijn fotografie. Mijn gereedschap is met mij meegegroeid. Zeker geen “gear head”, maar wel bewust van de mogelijkheden en beperkingen die bepaalde spullen betekenen. Technologie is tenslotte het gereedschap van de fotograaf, net zoals penselen, verf en doek van een schilder bijvoorbeeld. Goede spullen maken niet de foto, maar maken deze wel mogelijk en bepalen in grote mate wat en hoe je fotografeert.

De combinatie van mijn kinderen (mijn meest gefotografeerde onderwerp) en vakantie naar Schotland hebben de aanzet gegeven tot mijn huidige camera.

Ik fotografeer wat er op mijn pad komt en waar ik tijd voor kan maken. De mooiste of interessantste deel ik hier.